Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

...

...

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon

Automotive Safety Solutions

Total Safety helpt werknemers in de auto-industrie te beschermen door geavanceerde technologie, apparatuur, systemen en ondersteuning te bieden. Onze geïntegreerde oplossingen minimaliseren potentiële werkgevaren, handhaven de naleving en zorgen ervoor dat de werkzaamheden soepel verlopen.

Vraag een offerte aan

Veiligheidsdiensten voor de automobiele industrie, verhuur en aankoop van uitrusting

Total Safety zet zich in voor de bescherming van werknemers in risicovolle banen. Een effectief en consistent veiligheidsmanagementsysteem is essentieel voor organisaties in de automobiele industrie. Met gespecialiseerd veiligheidspersoneel, ademhalingsbescherming, gas- en branddetectie, noodhulp en nog veel meer, staat Total Safety 24/7 paraat om uw werkplek in de automobiele sector veilig te houden.

eDistribution

Our eDistribution technology makes it easy for you to order, monitor, and distribute personal protective equipment (PPE) and tooling. Total Safety’s one-stop-shop suite of eProcurement solutions combines technology and advanced reporting to ensure workforce safety and increase productivity.

Industriële training, naleving en certificering

Total Safety biedt zowel standaard als op maat gemaakte industriële veiligheidstrainingen en -instructies voor een breed scala aan werkplekvereisten. Onze hands-on, compromisloze aanpak zorgt voor uw tevredenheid en, nog belangrijker, de veiligheid van uw werknemers.

Learn More

Gespecialiseerd veiligheidspersoneel

Total Safety beschikt over de technologie, apparatuur, compliance en mensen om aan uw veiligheidsbehoeften te voldoen. Wij zorgen ervoor dat alleen het beste kaliber van gespecialiseerd veiligheidspersoneel aan uw project wordt toegewezen. Voor kapitaalonderhoud en turnaround-projecten maken we gebruik van ervaren veiligheidstoezicht en hooggekwalificeerde medewerkers om de veiligheidsmaatregelen op de werkplek te versterken.

Learn More

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Total Safety beschikt over een groot aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen samen met een superieure service. Of u nu op zoek bent naar uniformen, overals of chemische beschermingspakken, handschoenen, laarzen, veiligheidsbrillen of meer, ons team staat voor u klaar.

Meer informatie

Ademhalingsbescherming

Als pionier op het gebied van ademluchtoplossingen zijn wij toegewijd aan het aanbieden van de meest innovatieve technologie voor uw bedrijf. Total Safety biedt beproefde ademhalingsapparatuur en oplossingen om ervoor te zorgen dat uw personeel altijd over hoogwaardige ademlucht beschikt, ongeacht de situatie. Wij bieden een one-stop-shop platform voor uw industriële ademluchtbehoeften.

Meer informatie

Onderhoud, reparatie en operatie

Met onze preventieve onderhouds- en reparatieoplossingen maakt Total Safety het mogelijk om efficiëntiebesparingen op lange termijn te realiseren die uw bedrijf zullen helpen de bedrijfsresultaten te optimaliseren en uw personeel veilig en conform houden.

 Meer informatie

Total Safety Globe Icon

Praat met een expert

1(888)328-6825        Vraag een offerte aan

Onze Missie