Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

...

...

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon

Fall Protection Solutions

Total Safety is uw totaalaanbieder voor al uw valbeveiligingsbehoeften. Wij zijn een toonaangevende onderneming op het gebied van valbeveiliging en bieden de diensten en oplossingen om uw werknemers te beschermen. Total Safety heeft een van het grootste PBM-aanbod voor valbeveiliging in de sector. In samenwerking met bedrijven als MSA, Honeywell, 3M en IKAR, verhuren en verkopen wij valbeveiligingsuitrusting en bieden wij gepersonaliseerde valbeveiligingstrainingen aan. Bij Total Safety, inspecteren, onderhouden en vervangen wij grondig uw aangeschafte uitrusting. Voor een grote verscheidenheid aan werkomgevingen zijn onze valbeveiligingsoplossingen aanpasbaar om aan uw unieke werkbehoeften te voldoen.

Vraag een offerte aan

Valbeveiligingsdiensten en oplossingen, verhuur en aankoop van uitrustingAbsturzschutz, Geräte zur Miete und zum Kauf

Bij Total Safety is het beschermen van levens onze topprioriteit. Wij beschikken over de technologie, de uitrusting, de naleving, de mensen en de processen om de beste valbeveiligingsdiensten in de sector aan uw bedrijf te leveren. Wij bieden een verscheidenheid aan valbeveiligingssytemen om uw werknemers veilig te houden en uw werkterrein conform de voorschriften.

Onze valbeveiligingsoplossingen omvatten:

Guard

Guard keeps workers safe with innovative real-time monitoring, detection, and immediate alert technology like our emergency latch feature. From gas monitoring to motion and fall recognition, our wearable technology with cloud connectivity will track, notify, and provide immediate emergency assistance to protect workers during critical situations.

Learn More

Advies over valbeveiliging

Valpartijen zijn de belangrijkste oorzaak van letsel op werklocaties. Bespreek met Total Safety uw unieke veiligheidsbehoeften en houd uw medewerkers veilig. We hebben ook leverancierspartners die trainingen kunnen geven voor uw team op uw locatie, indien beschikbaar.

Meer informatie

Diensten voor inspectie

Total Safety heeft geautoriseerde servicecentra die klaarstaan om u van dienst te zijn!

Om ervoor te zorgen dat uw valbeveiliging voldoet aan de veiligheids- en nalevingsvoorschriften, omvatten de inspectiediensten van Total Safety uitgebreide tests en inspecties van al uw valbeveiligingsuitrusting. Alle valbeveiligingsuitrustingen moeten regelmatig worden geïnspecteerd en de uitrusting moet vóór elk gebruik visueel worden gecontroleerd. Wij leren gebruikers hoe zij vóór elk gebruik de uitrusting visueel kunnen controleren op tekenen van slijtage. 

Onze inspectie- en reparatiediensten omvatten:

Meer informatie

Cloud-connectiviteit

Met een team van hooggekwalificeerde experts die uw werknemers en werkzones beschermen, kunnen we met onze IOT Cloud-verbonden gasdetectieapparaten tot drie jaar lang waardevolle veiligheids-, blootstellings- en locatiegegevens verzamelen en traceren om uw mensen en bedrijf 24/7 in realtime te helpen beschermen en om gegevens altijd te kunnen traceren indien nodig. Always there, always connected... De Total Safety-eenheid biedt een breed scala aan geavanceerde gasdetectie-oplossingen en technologieën die helpen om werknemers verbonden en veilig te houden.

Learn More

Total Safety Globe Icon

Praat met een expert

1(888)328-6825        Vraag een offerte aan

Onze Missie