Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon
Total Safety Workers

Over Total Safety

Onze Missie

Als het gaat om gevaarlijke en risicovolle situaties, ongeacht in welke branche of waar ter wereld u ook werkzaam bent, is Total Safety het bedrijf waarop u kunt rekenen om uw medewerkers, buren en hun omgeving te beschermen.

Onze visie

Wij werken er elke dag aan om wereldwijd de best presterende en meest gewaardeerde leverancier van geïntegreerde veiligheidsstrategieën en -oplossingen voor gevaarlijke omgevingen te zijn. Wij streven ernaar een bedrijf op te bouwen dat de meest geavanceerde technologie, de grootste catalogus van veiligheidsmateriaal, de breedste nalevingsoplossingen en de meest gepassioneerde mensen in de industrie biedt.

Worker exemplifying safety practices

Ons verhaal

Headquartered in Houston, Texas, Total Safety is the leading global provider of integrated industrial safety services, strategies, and solutions to keep workers and facilities safe. In 1994, we formed Total Safety to serve the needs of the oil and gas industry. Then we transformed our business through internal growth and over 30 acquisitions to become the industry leader in safety solutions. Today, we are doubling down on our SafeTek Technology Solutions, innovating the way we approach worker safety. With over 200 locations worldwide, we have the technology, equipment, compliance, and people to deliver the best industrial safety services tailored to your specific business needs.

Het Total Safety-verschil zit in onze mensen. Ons wereldwijde team is met elkaar verbonden en wordt gedreven door onze missie om het welzijn van medewerkers wereldwijd te waarborgen. Om medewerkers te beschermen. Om medewerkers veilig thuis te brengen.

When safety matters, we’re ready.

Future Workers and Health Advisors

Onze toekomst

In de toekomst zullen wij het voortouw nemen bij de volgende generatie veiligheidstechnologie. We blijven onze veiligheidsoplossingen uitbreiden en innoveren en eveneens ons wereldwijde bereik uitbreiden. We streven naar een toekomst waarin technologie alle medewerkers in gevaarlijke en levensgevaarlijke situaties kan helpen om hen veilig thuis te brengen. We bouwen voort op onze sterke punten in onze kernmarkt en breiden uit naar nieuwe sectoren die onze expertise op het gebied van technologie en veiligheid nodig hebben. We blijven toegewijd aan onze missie om medewerkers te beschermen, bedrijfslocaties veilig te houden en bedrijven overal ter wereld aan de regelgeving te laten voldoen.

Onze waarden

Veiligheid staat voorop - Veiligheid is de basis van ons bedrijf. Een veilige omgeving bieden voor medewerkers wereldwijd heeft de hoogste prioriteit. Wij verbinden ons ertoe om op het werk en onderweg de veiligheid van onze medewerkers, aannemers, klanten en gezinnen te waarborgen.

Superieure klanttevredenheid - We bieden uitzonderlijke service en staan wereldwijd bekend als de expert. Door onze innovaties en technische oplossingen verbeteren wij de veiligheid en de financiële prestaties van onze klanten.

Operationele uitmuntendheid - We doen het meteen goed, met de hoogste kwaliteitsnormen. We bieden een cultuur van voortdurende innovatie, kennisuitbreiding en verbetering.

Het ijkpunt voor werkgevers - We trekken de meest getalenteerde medewerkers aan, houden ze vast en belonen en promoten ze vanuit het bedrijf. Onze bedrijfscultuur staat in het teken van samenwerking, diversiteit en inclusie.

Prestatiegericht - We zijn toegewijd aan persoonlijke verantwoordelijkheid, samenwerking, innovatie en teamwork. Wij leveren onze klanten en aandeelhouders continu toegevoegde waarde.

Integriteit en ethiek - Total Safety is een bedrijf waarop u kunt bouwen. Integriteit is onze zaak. We hebben ons bedrijf gebouwd met eerlijkheid, transparantie, ethiek en een sterk persoonlijk karakter als basis.

Leiderschap

Brad Clark

Chief Executive Officer

 

De heer Clark trad in januari 2022 in dienst bij Total Safety en dient het bedrijf als Chief Executive Officer. Hij heeft meer dan 20 jaar industriële ervaring en was eerder de president en CEO van HydroChemPSC. Daarvoor was hij President en CEO van PSC Industrial Outsourcing en President Americas van KBC Advanced Technologies. De heer Clark is afgestudeerd aan Texas A&M.

Judy Shields

Chief Financial Officer

 

Mevr. Shields trad in mei 2022 in dienst bij Total Safety als Chief Financial Officer. Judy's ervaring omvat big 4 public accounting, fusies en overnames, belastingplanning en compliance, evenals eerdere CFO-posities in de raffinage- en petrochemische industriële dienstverleningssector. Meest recentelijk was ze CFO voor HydroChemPSC. Judy is summa cum laude afgestudeerd aan de Texas A&M University met een BBA in accounting en is tevens een Certified Public Accountant. 

Will Frederking

Chief Legal Officer

 

De heer Frederking trad in april 2022 in dienst bij Total Safety als Chief Legal Officer, verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde juridische en HR-teams. Will bracht de laatste 20 jaar van zijn carrière door bij HydroChemPSC, een nationale industriële dienstverlener, waar hij een groot deel van die tijd de General Counsel was. Hij is in het bezit van een Bachelor of Arts-graad van de Universiteit van Texas en een graad in de rechten van de Universiteit van Houston. 

Steve Long

Senior vice president, health, safety and environment

 

Meneer Long trad in maart 2011 in dienst bij Total Safety en is momenteel senior vice president of health, safety and environment (HSE).  Meneer Long heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van professioneel management en veiligheidsleiderschap, en is sinds 2004 een Certified Safety Professional (CSP).  Meneer Long heeft verschillende functies bekleed binnen Total Safety, waaronder quality and training manager, director of global training and quality en HSE director.  Voordat hij bij Total Safety kwam, werkte meneer Long 11 jaar voor United Space Alliance, een NASA Space Shuttle-aannemer, waar hij verschillende functies bekleedde met toenemende verantwoordelijkheid in de Environmental, Safety and Health (ESH)-organisatie.  Meneer Long was ook een professionele honkbalspeler van 1990-1997 voor de minor league-organisaties van Montreal Expos, New York Mets en Florida Marlins, waaronder een korte periode bij de Caracas Leones in de Venezolaanse Winter League. Meneer Long heeft een MBA en een Bachelor of Science in milieubeheer behaald aan de Universiteit van Houston-Clear Lake.

James Watson

Chief Information Officer

 

Meneer Watson trad in 2019 in dienst bij Total Safety als chief information officer. In deze rol is James verantwoordelijk voor toonaangevende wereldwijde verbeteringen op het gebied van informatietechnologie en het stimuleren van de efficiëntie. James is medevoorzitter van de innovatie- en marketingcomités. Voorafgaand leidde meneer Watson informatietechnologie voor wereldwijde en diverse technologieorganisaties die complexe technologieplatforms transformeren en moderniseren om de stabiliteit, veerkracht en cyberbeveiliging van applicaties en infrastructuur aanzienlijk te verbeteren. James heeft ervaring in meerdere sectoren, waaronder vastgoed, energie, olie en gas, productie, verhuur en distributie en heeft een Bachelor of Science in boekhouding en een Masters of Business Administration van de University of Houston-Clear Lake.

JJ Daniel

President US Safety Services

 

Daniel trad in juni 2022 in dienst bij Total Safety als President, US Safety Services, en is verantwoordelijk voor alle activiteiten in de downstream- en upstream- afdeling in de VS, naast de turnarounds en gespecialiseerde bedrijfstakken. JJ heeft meer dan 30 jaar ervaring en begon zijn carrière in een familiebedrijf voordat hij in 1997 bij HydroChem kwam. Bij HydroChem bekleede hij verschillende functies waaronder, meest recentelijk als President, Downstream Services. Hij heeft een bachelor graad in bedrijfskunde van de Universiteit van Houston. 

Tony Zadnikar

President, Europe, Middle East & Canada

 

Meneer Zadnikar trad in 2011 toe tot Total Safety door de overname van Z Safety Services, een Europees bedrijf. Sinds zijn toetreding tot Total Safety heeft Tony meerdere functies bekleed, waaronder Country Manager, General Manager en is momenteel Senior Vice President voor Europa en het Midden-Oosten. Eerder bekleedde hij functies op het gebied van bedrijfsontwikkeling en management bij Ford Motor Company en Kautex Textron. Tony spreekt drie talen en heeft een elektromechanische ingenieursachtergrond.

Robert L. “Robbie” Payne

Senior Vice President, North America Turnarounds and Lines of Business

 

Meneer Payne trad in 2007 toe tot Total Safety door de overname van zijn familiebedrijf, Payne Services, Inc., waar hij als vice president en mede-eigenaar fungeerde. Sinds zijn toetreding tot Total Safety heeft Robbie meerdere functies bekleed, waaronder General Manager, Regional Vice President en zijn huidige rol als Senior Vice President, USA Safety Services. Hij heeft in totaal 28 jaar ervaring in de veiligheidsindustrie en heeft een Bachelor of Science in General Studies en een Associate of Science in Safety Technology van de Nicholls State University.

Steve Tomkovicz

Executive Vice President, Business Development

 

Meneer Tomkovicz trad in september 2019 in dienst bij Total Safety door de overname van S&S Supplies and Solutions, waar hij als president fungeerde. Steve richtte S&S Supplies and Solutions op en was gedurende meer dan 30 jaar de drijvende kracht achter bedrijfsontwikkeling en oplossingen, waardoor S&S een toonaangevende distributeur van PBM- en MRO-benodigdheden is geworden. Tegenwoordig is Steve executive vice president of business development voor Total Safety Supplies and Solutions. Steve begon zijn carrière bij Ingersoll Rand Industrial Tool Division als district sales manager, dat al snel de grootste producent in de VS werd. Hij behaalde een Bachelor of Arts in Communicatiewetenschappen met een minor in Sociologie aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara, waar hij cum laude afstudeerde. Steve coachte 25 jaar lang jeugdsporten en is de hoofdcoach van JV Rugby voor DeLasalle High School in Concord, CA. Steve en zijn vrouw Tracy zijn medeoprichters van WaterHope, een 501c3, en hebben meer dan 6 miljoen dollar ingezameld voor zoetwaterprojecten voor kinderen in 16 landen. Steve's passie is het helpen van mensen die minder goed hebben dan hijzelf.

Tracy Tomkovicz

EVP,  Distribution Development

 

Mevrouw Tomkovicz trad in september 2019 toe tot Total Safety door de overname van S&S Supplies and Solutions, waar ze CEO was. S&S werd opgericht door haar man Steve Tomkovicz en is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende distributeur van PBM- en MRO-artikelen. Vandaag is Tracy directeur distributie van Total Safety, Supplies and Solutions. Tracy begon haar carrière bij Shell Oil Company waar ze verschillende financiële en inkoopfuncties bekleedde. Ze heeft een Bachelor of Arts in Business Economics en een Bachelor of Arts in Asian Studies, met de nadruk op China, van de University of California in Santa Barbara.  Tracy heeft in verschillende liefdadigheidsbesturen gezeten en is momenteel voorzitter van het bestuur voor de Food Bank of Contra Costa and Solano counties,

Glenn R. Roberts

Senior vice president, Canada

 

Meneer Roberts trad in januari 2019 toe tot Total Safety door de overname van Pivotal Safety en werd benoemd tot vice president voor de Canadese divisie. Meneer Roberts was managing partner van Pivotal Safety en heeft managementfuncties bekleed voor verschillende servicebedrijven in verschillende dynamische Canadese omgevingen. Glenn is al 40 jaar actief in de olie- en gasindustrie, met meer dan 15 jaar directe betrokkenheid bij de veiligheidsindustrie. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Alberta met een Bachelor of Science in Werktuigbouwkunde en is een geregistreerd Professional Engineer in de provincie Alberta.

Contact Us Today!

1(888)328-6825

Neem contact met ons op