Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon

Midstream Safety Solutions

Bij Total Safety is het onze missie om de veiligheid en het welzijn van werknemers wereldwijd te waarborgen. We hebben de technologie, apparatuur, oplossingen en mensen om risico's te beperken en midstream-medewerkers veilig te houden.

Vraag een offerte aan

Midstream veiligheidsdienstverlening,
Verhuur & Verkoop van apparatuur

Of het nu gaat om gasdetectie, gps-gecontroleerde inspecties van tankbatterijen, gaslekdetectie, centrale monitoring van besloten ruimten voor pijpleiding- en tankonderhoud, wij zijn er om gespecialiseerde apparatuur, personeel en diensten te leveren waarmee u risico's en kosten kunt beheersen.

SafeTek eDistribution™

Met onze SafeTek eDistribution™-technologie kunt u eenvoudig persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsmaterialen bestellen, bewaken en distribueren. Het totaalpakket aan oplossingen van Total Safety combineert technologie en geavanceerde rapportage om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de productiviteit te verhogen.

SafeTek SmartMonitor™

Ons geavanceerde SmartMonitor-systeem houdt digitaal toezicht op uw werkplek om de bescherming van uw medewerkers te waarborgen. Realtime geïntegreerde CCSM-technologie maximaliseert de veiligheid van medewerkers, zowel binnen als buiten besloten ruimten, door de werksfeer, activiteiten en werknemersidentificatie op afstand vanuit een centrale controlekamer te monitoren.

Meer informatie

Distributie & bevoorrading op locatie

Total Safety biedt de technologie en uitgebreide oplossingen voor veiligheidsbenodigdheden en -uitrusting, waaronder distributieautomaten, in-plant service centers, safety shops en het traceren van bedrijfsmiddelen.

Meer informatie

Ademhalingsbescherming

Als pionier op het gebied van ademluchtoplossingen zijn wij toegewijd aan het aanbieden van de meest innovatieve technologie voor uw bedrijf. Total Safety biedt beproefde ademhalingsapparatuur en oplossingen om ervoor te zorgen dat uw personeel altijd over hoogwaardige ademlucht beschikt, ongeacht de situatie. Wij bieden een one-stop-shop platform voor uw industriële ademluchtbehoeften.

Meer informatie

SafeTek Communicatie™

Directe, realtime communicatie is essentieel in bedrijfskritieke situaties. Onze geavanceerde digitale communicatiesystemen van SafeTek™ kunnen een directe link met werknemers naar een gecentraliseerde controlekamer bieden, waardoor veiligheid, onmiddellijke hulp en responsieve commandovoering voor incidenten wordt gegarandeerd. Meer informatie

Learn More

Total Safety Globe Icon

Praat met een expert

1(888)328-6825        Vraag een offerte aan

Onze Missie