Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon

Refining Safety Solutions

Als het gaat om raffinageactiviteiten waarbij ruwe olie en aardgas worden verwerkt tot afgewerkte producten, helpen onze innovatieve oplossingen om de veiligheid van uw medewerkers, werklocatie en gemeenschap te waarborgen.

Vraag een offerte aan

Veiligheidsdiensten voor raffinage, verhuur en aankoop van uitrusting

Onze expertise en innovatieve oplossingen in downstream-activiteiten maken ons de toonaangevende internationale aanbieder van geïntegreerde veiligheidsdiensten, -strategieën en -materialen. We anticiperen op de risico's die de industrie met zich meebrengt en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van uw raffinaderij of werkterrein te garanderen.  

SafeTek eDistribution™

Met onze SafeTek eDistribution™-technologie kunt u eenvoudig persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsmaterialen bestellen, bewaken en distribueren. Het totaalpakket aan oplossingen van Total Safety combineert technologie en geavanceerde rapportage om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de productiviteit te verhogen.

Professional Fire Protection Services & Solutions

Total Safety’s professional fire detection, protection, and suppression solutions are key to protecting personnel, the environment, equipment and structures.

Learn More

SafeTek WorkZone™

Keep the jobsite safe and protected with connected WorkZone technology. Advanced atmospheric monitoring, mobile-connected smart inspection, alerts, and asset distribution & tracking will safeguard your jobsite in compliance with OSHA regulations. Our connected innovations keep work zones safe and ensure that equipment is operating efficiently.

Learn More

EHS Solutions

Total Safety’s advanced technology, equipment, and certified experts monitor and mitigate health and safety risks. Our technology, data analysis, safety devices, training, engineering solutions, and industrial safety expertise help keep your workers protected, your jobsite safe, and your business in compliance with state and federal safety regulations.

Learn More

Gespecialiseerd veiligheidspersoneel

Total Safety beschikt over de technologie, apparatuur, compliance en mensen om aan uw veiligheidsbehoeften te voldoen. Wij zorgen ervoor dat alleen het beste kaliber van gespecialiseerd veiligheidspersoneel aan uw project wordt toegewezen. Voor kapitaalonderhoud en turnaround-projecten maken we gebruik van ervaren veiligheidstoezicht en hooggekwalificeerde medewerkers om de veiligheidsmaatregelen op de werkplek te versterken.

Meer informatie

Distributie & bevoorrading op locatie

Total Safety biedt de technologie en uitgebreide oplossingen voor veiligheidsbenodigdheden en -uitrusting, waaronder verkoopautomaten, in-plant service centers, safety shop en het traceren van bedrijfsmiddelen.

Meer informatie

SafeTek Guard™

SafeTek Guard™ houdt medewerkers veilig met draagbare apparaten voor innovatieve realtime monitoring en technologie voor locatiedetectie. Van de monitoring van gas tot bewegings- en valdetectie - u kunt er van op aan dat onze geteste en beproefde oplossingen volgen, waarschuwen en directe noodhulp bieden om medewerkers in kritieke situaties te beschermen.

Meer informatie

SafeTek SmartMonitor™

Ons geavanceerde SmartMonitor-systeem houdt digitaal toezicht op uw werkplek om de bescherming van uw medewerkers te waarborgen. Realtime geïntegreerde CCSM-technologie maximaliseert de veiligheid van medewerkers, zowel binnen als buiten besloten ruimten, door de werksfeer, activiteiten en werknemersidentificatie op afstand vanuit een centrale controlekamer te monitoren.

Meer informatie

Total Safety Globe Icon

Praat met een expert

1(888)328-6825        Vraag een offerte aan

Onze Missie