Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon

Manufacturing Safety Solutions

Total Safety biedt innovatieve technologie, apparatuur, systemen en ondersteuning om uw personeel te beschermen en maximale efficiëntie in de productiesector te bevorderen.

Vraag een offerte aan

Veiligheidsdiensten voor de productie, verhuur en aankoop van uitrusting

Bij Total Safety zorgen onze diensten ervoor dat uw productieactiviteiten, processen en mensen veilig, geborgd en efficiënt zijn. Onze expertise op het gebied van industrie- en productieveiligheid, ademhalingssystemen, gasdetectie, monitoringdiensten en noodplanning helpen bij het creëren van een goed geplande, volledig veilige werkomgeving.

SafeTek eDistribution™

Met onze SafeTek eDistribution™-technologie kunt u eenvoudig persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsmaterialen bestellen, bewaken en distribueren. Het totaalpakket aan oplossingen van Total Safety combineert technologie en geavanceerde rapportage om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de productiviteit te verhogen.

Industriële training, naleving en certificering

Total Safety biedt zowel standaard als op maat gemaakte industriële veiligheidstrainingen en -instructies voor een breed scala aan werkplekvereisten. Onze hands-on, compromisloze aanpak zorgt voor uw tevredenheid en, nog belangrijker, de veiligheid van uw werknemers.

Learn More

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Total Safety beschikt over een groot aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen samen met een superieure service. Of u nu op zoek bent naar uniformen, overals of chemische beschermingspakken, handschoenen, laarzen, veiligheidsbrillen of meer, ons team staat voor u klaar.

Lees meer

Communicatieoplossingen

Wanneer seconden tellen, kunt u rekenen op Total Safety. Onze oplossingen voor communicatietechnologie, mensen en apparatuur maken realtime communicatie in bedrijfskritische situaties mogelijk.

Meer informatie

SafeTek SmartMonitor™

Ons geavanceerde SmartMonitor-systeem houdt digitaal toezicht op uw werkplek om de bescherming van uw medewerkers te waarborgen. Realtime geïntegreerde CCSM-technologie maximaliseert de veiligheid van medewerkers, zowel binnen als buiten besloten ruimten, door de werksfeer, activiteiten en werknemersidentificatie op afstand vanuit een centrale controlekamer te monitoren.

Meer informatie

Distributie & bevoorrading op locatie

Total Safety biedt de technologie en uitgebreide oplossingen voor veiligheidsbenodigdheden en -uitrusting, waaronder verkoopautomaten, in-plant service centers, safety shop en het traceren van bedrijfsmiddelen.

Meer informatie

Onderhoud, reparaties en operaties

Met onze preventieve onderhouds- en reparatieoplossingen maakt Total Safety het mogelijk om efficiëntiebesparingen op lange termijn te realiseren die uw bedrijf zullen helpen uw bedrijfsresultaten te optimaliseren en uw personeel veilig en conform houden. 

Meer informatie

SafeTek WorkZone™

Houd het werkterrein veilig en beschermd met verbonden WorkZone-technologie. Geavanceerde atmosferische monitoring, mobiel verbonden slimme inspecties, waarschuwingen en distributie en tracking van bedrijfsmiddelen. Onze technologische innovaties houden werkzones veilig en zorgen ervoor dat apparatuur efficiënt werkt.

Meer informatie

Total Safety Globe Icon

Praat met een expert

1(888)328-6825        Vraag een offerte aan

Onze Missie