Internet Explorer

You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Total Safety Launches Online Ordering Platform for eDistribution. Meer informatie

Mobile Menu
Total Safety Logo
Call Us Phone Icon

Railway Safety Solutions

Total Safety biedt toonaangevende technologie, materialen, systemen en ondersteuning om risico 's te beperken en medewerkers op alle niveaus van de spoorwegsector veilig te houden.

Vraag een offerte aan

Spoorwegveiligheidsdiensten, verhuur en aankoop van uitrusting

Wij zetten ons in voor de veilige terugkeer van elke werknemer aan het einde van elke dienst. Samenwerken met Total Safety betekent dat u vertrouwde, toonaangevende veiligheidsexpertise en -oplossingen krijgt die uw activiteiten beschermen en helpen de productiviteit te maximaliseren.

SafeTek eDistribution™

Met onze SafeTek eDistribution™-technologie kunt u eenvoudig persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsmaterialen bestellen, bewaken en distribueren. Het totaalpakket aan oplossingen van Total Safety combineert technologie en geavanceerde rapportage om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de productiviteit te verhogen.

SafeTek™ Communicatie

Houd uw medewerkers veilig met geavanceerde, realtime communicatie voor bedrijfskritieke situaties. Ons SafeTek™ radiosysteem voor tweerichtingsverkeer en verbonden communicatiesystemen kunnen een rechtstreekse verbinding met de medewerkers tot stand brengen naar een centrale controlekamer en zo zorgen voor veiligheid, directe ondersteuning en een snelle oplossing van incidenten.

Meer informatie

SafeTek Smart Monitor™

Ons geavanceerde SmartMonitor-systeem houdt digitaal toezicht op uw werkplek om de bescherming van uw medewerkers te waarborgen. Realtime geïntegreerde CCSM-technologie maximaliseert de veiligheid van medewerkers, zowel binnen als buiten besloten ruimten, door de werksfeer, activiteiten en werknemersidentificatie op afstand vanuit een centrale controlekamer te monitoren.

Meer informatie

SafeTek Guard™

SafeTek Guard™ houdt medewerkers veilig met draagbare apparaten voor innovatieve realtime monitoring en technologie voor locatiedetectie. Van de monitoring van gas tot bewegings- en valdetectie - u kunt er van op aan dat onze geteste en beproefde oplossingen volgen, waarschuwen en directe noodhulp bieden om medewerkers in kritieke situaties te beschermen.

Meer informatie

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Total Safety beschikt over een groot aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen samen met een superieure service. Of u nu op zoek bent naar uniformen, overals of chemische beschermingspakken, handschoenen, laarzen, veiligheidsbrillen of meer, ons team staat voor u klaar.

Lees meer

Environmental Health & Safety Solutions

Total Safety’s advanced technology, equipment, and certified experts monitor and mitigate health and safety risks. Our technology, data analysis, safety devices, training, engineering solutions, and industrial safety expertise help keep your workers protected, your jobsite safe, and your business in compliance with state and federal safety regulations.

Learn More

SafeTek WorkZone™

Houd het werkterrein veilig en beschermd met verbonden WorkZone-technologie. Geavanceerde atmosferische monitoring, mobiel verbonden slimme inspecties, waarschuwingen en distributie en tracering van bedrijfsmiddelen in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Onze technologische innovaties houden werkzones veilig en zorgen ervoor dat apparatuur efficiënt werkt.

Lees meer

Total Safety Globe Icon

Praat met een expert

1(888)328-6825        Vraag een offerte aan

Onze Missie